ΕΜΕΙΣ

Η Fitco (100% θυγατρική της ElvalHalcor στον τομέα χαλκού) είναι μια βιομηχανική εταιρεία που ειδικεύεται στην επεξεργασία κράματος χαλκού για περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια.

Το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας, που βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, καταλαμβάνει πάνω από 58.000 τ.μ. και επεξεργάζεται προϊόντα κραμάτων χαλκού για βιομηχανικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την τεχνογνωσία επιτρέπουν στην εταιρεία να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ηγετική θέση της στην αγορά.

Η Fitco είναι αφοσιωμένη στην επίτευξη υψηλής ποιότητας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της σε περισσότερες από τριάντα χώρες παγκοσμίως.

Πρόσφατα, η Fitco παρήγαγε ορειχάλκινες ράβδους FREE BRASS, από κράμα  χαμηλής περιεκτικότητας σε μολύβδο, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για επαφή με πόσιμο νερό.

Η Fitco εφαρμόζει συγκεκριμένη Πολιτική Βιώσιμης Ανάπτυξης και είναι αφοσιωμένη στις αρχές της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το όραμά μας

Το όραμα της Fitco είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντάς τους προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.